Probiootit ovat ihmisen elimistölle luontaisia maitohappobakteereita, jotka tukevat tehokkaasti suolistoflooraa, osallistuvat aktiivisesti ravinteiden pilkkomiseen ja imeyttämiseen suolistossa sekä palauttavat suoliston mikroflooran tasapainon.

Hyvät bakteerit eli probiootit elävät symbioosissa ihmisen kanssa. Ne auttavat ruoansulatuksessa, ravinteiden ja vitamiinien imeytymisessä ja hoitavat tiettyjä suolisto-ongelmia, pitävät patogeeniset bakteerit hallinnassa ja tukevat immuunijärjestelmää. Lisäksi probiootit parantavat mielialaa. Sairaudet, stressi, antibioottien käyttö ja huono ruokavalio (mukaan lukien runsas sokerin kulutus) voivat vaikuttaa haitallisesti hyvien ja huonojen bakteerien tasapainoon elimistössä, jolloin probioottien lisääminen ruokavalioon voi olla tarpeen. Probiootteja on hyödyllistä käyttää kuureina myös syksyllä ja talvella sekä ennen matkalle lähtöä.

Parhaita probioottivalmisteita ovat runsaasti elimistölle hyödyllisiä bakteereita sisältävät, allergeenittomat ja monipuoliset tuotteet, jotka on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen sekä kansainvälisen elintarviketeollisuuden turvallisuusstandardin ISO- ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.
Ecoshin probiootit ovat erittäin korkealaatuisia ravintolisävalmisteita, jotka eivät sisällä allergeeneja, maitotuotteita tai laktoosia, ja ne on valmistettu kaikkien elintarviketeollisuuden turvallisuusstandardien mukaisesti.

×

Ostoskori