OTAMME
VASTUUN

Võtame vastutuse
 • ARVOSTAMME
  korkeita standardeja

  Virolainen yritys ECOSH on perustettu vuonna 2014. Kaikki ECOSH:in tuotteet on valmistettu Virossa. Ecosh Life OÜ:lle sekä johtamisjärjestelmällemme ja tuotannollemme on myönnetty ISO 22000:2018 -sertifikaatti.

  Tämä merkitsee sitä, että ECOSH:in ravintolisien tuotanto vastaa sertifikaateissa määriteltyjä kansainvälisiä laatuvaatimuksia.

 • VASTAAMME
  tuotteen laadusta

  Käytämme puhtaita ja mahdollisimman luomuja raaka-aineita. Testaamme sisällön koostumuksen Viron terveyslaboratoriossa ja joiltain osin yksityisissä laboratorioissa.

  Mikrobiologisissa ja kemiallisissa testeissä varmistetaan, ettei raaka-aineissa ja tuotteissa esiinny ihmisille vaarallisia mikro-organismeja eli patoneegejä ja että tuotteessa on riittävästi sallittuja vitamiinien ja mineraaliaineiden vaikuttavia yksiköitä.

  Ostamme raaka-aineita kansainvälisesti tunnustetuilta laatusertifikaatin omaavilta tehtailta lähinnä Englannista, mutta myös USA:sta, Ranskasta, Virosta, Brasiliasta, Taiwanista ja muista Aasian maista sertifikaattien (FSSC 22000, BRC, IFS, ISO, Organic, Halal) ja raaka-aineiden testitodistusten (COA - Certificate of Analysis) perusteella.

 • LUOMME
  uusia terveystrendejä

  Tarjoamme laajan valikoiman ennaltaehkäiseviä ja vahvistavia ravintolisiä, joilla olemme saaneet laajaa huomiota ja positiivista tunnustusta. Suomen markkinoilla esimerkiksi: Kehon puhdistus - Detox kehonpuhdistussarja, Mielenrauha, D-mannoosi, Pau d’Arco, Kurkumiini + piperiini ym.

  Aistimme tarpeita, kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme yhteistyötä uusien tuotteiden työstämisessä alan tunnustettujen tiedemiesten, terapeuttien ja yliopistojen, esimerkiksi Tallinnan teknillisen yliopiston, EAS:in ja PRIA:n kanssa.

ARVOSTAMME
TIETOA

Võtame vastutuse
 • LUOTAMME
  luonnon voimaan

  Kansanlääketiede on auttanut esivanhempiamme vuosituhansien ajan, ja siihen tukeutuvat myös lääketieteen ja lääketeollisuuden juuret. Palaamme takaisin alkulähteen luo ja sovellamme sitä nykyajan huipputeknologiaan. Tämä auttaa meitä tarjoamaan parhaimpia ja vahvimpia osia luonnon apteekista kontrolloituina, testattuina ja täsmällisinä annoksina.

 • AUTAMME
  tekemään valintoja

  Käytämme konsultteina luonnonterapeutteja ja lääketieteellisen taustan omaavia asiantuntijoita. Tunnemme jokaisen tuotteemme aivan sen pienempiä osasia myöten. Hankimme päivittäin uutta tietoa vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksesta ja tehokkuudesta. Laajan tuotevalikoiman ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaista tukea ja ratkaisuja useisiin terveysongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Tuotteitamme suosittelevat hoidon tukemiseksi niin terapeutit, yleislääkärit kuin erikoislääkäritkin.

VÄLITÄMME
RAKKAUDELLA

Võtame vastutuse
 • VÄLITÄMME
  maailmasta

  Uskomme, että kaikki, mitä itsestämme annamme, heijastuu tavalla tai toisella meille takaisin. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sanassa ja ajatuksessa on voimaa, teoilla seuraukset ja lopulta jäljelle jää vain rakkaus. ECOSH:in ajatustapaan kuuluu osallistuminen ja yhteistyö. Osallistumme maailman ja Viron siivoustalkoisiin, tuemme avun tarvitsijoita ja harrastamme terveellisiä elämäntapoja, joita esittelemme kaikille kiinnostuneille. Meillä on ilo todeta, että alun perin meidän yhteisömme immuniteettia ja henkistä jaksamista tukevasta avantouinnista on nykyään tullut suosittu talviurheilulaji virolaisten keskuudessa.

 • TUEMME
  kierrätystä

  Päämäärämme on, että pakkauksemme olisivat mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaalista, ja tuotteiden turvalliseen kuljetukseen käytämme pehmennyksenä jäännöspaperia. ECOSH:in kapselien pakkaukseen käytettävät lasipurkit on valmistettu kierrätyslasista.

OLEMME
AVOIMIA

Võtame vastutuse
 • KEHITYMME
  sisäisesti ja laajenemme

  ECOSH on nopeasti kasvava ja kansainvälisille markkinoille laajeneva brändi. Olemme liikkuneet Virosta eteenpäin Latvian, Liettuan, Suomen, Italian ja Amerikan markkinoille.

  Arvostamme samanaikaisesti sekä henkilökohtaista että yrityksen sisäistä kehitystä. Investoimme tuotantoon, uuteen tekniikkaan ja kasvuun. 1000 m2:n tuotantotilat ja valmistuotevarasto saavat pian täydennystä.

 • OLEMME
  avoimia kaikelle

  ECOSH:illa on myynnissä yli 60 erilaista omaa laatutuotetta, joista yli 40 tuotetta on myynnissä myös Suomen verkkokaupassa. Verkkokaupassa myynti tapahtuu 24 t vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Virossa meillä on työpäivisin neuvoja antavat luonnontuoteasiantuntijat, ja suunnittelemme tarjoavamme tätä palvelua tulevaisuudessa myös ulkomaan markkinoilla. ECOSH panostaa perusteellisiin tuote-esittelyihin ja temaattisiin blogeihin, joista löytyvät vastaukset suurimpaan osaan kysymyksistä sekä uutta tietoa ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen elämäntyyliin.

  Tilatut tuotteet toimitamme 2-4 työpäivän kuluessa postin ja Matkahuollon välityksellä. 59 euron tilauksesta alkaen on toimitus pakettiautomaattiin ilmainen.

 • RAKASTAMME
  omia työntekijöitämme

  ECOSH:in kanssa voit olla oma itsesi ja löytää itseesi kätketyt ominaisuudet. Me olemme matkakumppaneita ja tiennäyttäjiä, ystäviä ja kumppaneita, oppijoita ja opettajia, etsijöitä ja löytäjiä. ECOSH on meille elämäntapa. Tarjoamme asiakkaillemme sitä, mihin itse uskomme, ja panostamme sen jakamiseen intohimoisesti ja omistautuneesti. Tuotteen laatu on meille itsestäänselvä prioriteetti. Olemme itse täysipainoisesti kaikkien tuotteidemme käyttäjiä ja suurimpia ihailijoita. On ilo todeta, että terveystietoinen yhteisömme täydentyy ja juuri Sinä olet tällä hetkellä tässä näitä tietoja tutkimassa.

×

Ostoskori