Talven aikana ruokavaliomme on ollut raskaiden ruokien osalta monipuolinen. Liharuoat ja sokeripitoiset herkut ilahduttavat tosin makuaistejamme, mutta eivät kehoamme. Elimistömme täytyy käsitellä kaikki tuo massa ja sijoittaa se jonnekin. Jos ei suoriteta tuntikaupalla fyysistä treeniä kaikkien näiden kalorien kuluttamiseen energiana, keho sijoittaa liian rasvan soluihin. Lisäksi näistä ruoista syntyy liikaa kolesterolia, joka jää vaivaamaan elimistön järjestelmiä. Sille, jolla keho on muutenkin hapan ja jolla on ruoansulatusjärjestelmän häiriöitä, tällaiset ruoat ovat kuin juhlapöytä sairauksia aiheuttaville mikro-organismeille, kuten vahingollisille bakteereille, loisille, viruksille ja sienille.

Kaiken tämän vastapainona voimme ilahduttaa kehoamme kaksiviikkoisella puhdistuskuurilla. Suosittelemme puhdistamaan ruoansulatuskanavan pari kertaa vuodessa, jotta mädättävien bakteerien elintoiminnan ja epätäydellisen aineenvaihdunnan toksiset jäännökset poistuvat elimistöstä.

Katsotaan, että jo pelkästään puhdistuksen tuloksena voi kehosta poistaa jopa 80 % sairauksista.

Keväällä tehtävä kahden viikon puhdistuskuuri suolenpuhdistustuotteella Detox-suolenpuhdistus ja Mustajalopähkinäuutteella

Ecoshin runsaasti kuituja sisältävän suolenpuhdistustuotteen Detoxin tärkein ainesosa on Intian autiomaassa kasvava teelehti Husk Psyllium, jonka kuorissa on äärettömän paljon sekä vesiliukoisia että liukenemattomia kuituja. Nämä lähinnä Intiassa kasvavan kasvin siemenet tunnetaan erinomaisesta vaikutuksestaan suoliston puhdistuksessa ja kehon painon korjaamisessa. Psylliumin kuoret auttavat tehokkaasti paisuttamaan suolistossa olevaa massaa suolten seinämiin vetäen ne kuona-aineista ja kertyneestä kolesterolista puhtaiksi. Psylliumin kuoret sitovat itseensä vahingollisia patogeenisia aineita ja epätäydellisen aineenvaihdunnan toksisia jäänteitä, lisäksi ne aiheuttavat osmoottista painetta suolistossa, jossa hyödylliset bakteerit voivat nopeammin lisääntyä. Kyseessä on myös yksi tehokkaimmista luonnollisista ruoansulatusta edistävistä aineista, joka auttaa sekä ummetuksen että ripulin yhteydessä.

Tuotteeseen lisätty kurkumiini ja mustikka auttavat samaan aikaan laskemaan tulehduksellisia prosesseja ja lisäämään puolestaan hyödyllisiä vaikuttavia aineita. Piparminttu rauhoittaa suoliston toimintaa ja hyödylliset maitohappobakteerit eli probiootit normalisoivat ruoansulatusta, vähentävät patogeenisten mikrobien toimintaa, suojaavat elimistöä niiden elintoiminnan toksisilta jäännöksiltä, hajottavat ravintoaineita, parantavat ruoansulatusta ja nopeuttavat aineenvaihduntaa.

Detox-Kevadpuhastus

Mustapahkina-2Siinä missä runsaasti kuituaineita sisältävä suolenpuhdistustuote Detox auttaa puhdistamaan elimistöä kuona-aineista ja tehostamaan ruoansulatustoimintaa, Mustajalopähkinäuute hävittää vahingollisia mikro-organismeja kuten loisia. Mustajalopähkinäpuun erilaisilla kitkerillä ja karvailla osilla on suolistoloisten vastaista, antibakteriaalista ja tulehduksen vastaista vaikutusta. Kasvi sisältää lisäksi polyfenoleja, juglonia, karotiinia, B1-, B6-, F-, E-vitamiinia, eteeristä öljyä, orgaanisia happoja, tanniineja ja muita aineita. Jugloni on mustajalopähkinän tärkein vaikuttava aine, joka on tehokas bakteereita, sieniä, suolinkaisia, heisimatoja, suolimatoja ja loismatoja vastaan. Jugloni- ja polyfenolipitoisuus mustajalopähkinän lehdissä on esimerkiksi 2-4 kertaa suurempi kuin saksanpähkinässä. Mustajalopähkinässä on runsaasti myös vitamiineja, siksi se on poikkeuksellisen hyödyllinen uupuneille henkilöille, jotka kärsivät vitamiinin puutteesta (avitaminoosi). C-vitamiinia siinä on kahdeksan kertaa enemmän kuin mustaherukassa ja viisikymmentä kertaa enemmän kuin sitrushedelmissä, joka tekee siitä loistavan antioksidantin.

Miten kahden viikon puhdistuskuuri tehdään?

  • Kello   07.00 – Heräämisen jälkeen lasillisen huoneenlämpöistä tai haaleaa vettä oheen otetaan yksi ruokalusikallinen Detox-kuituja. HUOM! Päivän aikana tulee ehdottomasti juoda lisäksi runsaasti vettä. Veden voi tehdä itselle maistuvaksi ja houkuttelevammaksi esim. sitruunalla, kurkulla tai marjoilla. Vesi auttaa työntämään ruoansulatuksesta ja kuiduista aiheutuvia massoja sujuvasti ja pehmeästi suolistossa eteenpäin ja edistää tehokkaasti kehon puhdistumista.
  • Kello   07.30 – Aamiaisen aikana 1-2 kapselia Mustajalopähkinäuutetta (karvasaineet stimuloivat myös sapen tuotantoa ja aineenvaihduntaa).
  • Kello 12.30 – Lounaan aikaan juodaan puhdistavia aineita, esimerkiksi persiljaa, voikukanjuurta, lapachoa tai lakritsanjuurta sisältävää teetä.
  • Kello 18.00 – Illallisen aikaan 1- 2 kapselia Mustajalopähkinäuutetta.
  • Kello 22.00 – Illalla ennen nukkumaan menoa yksi ruokalusikallinen Detox-kuituja vesilasillisen kanssa (ne, joilla on peräpukamia, jättävät ilta-annoksen väliin). Illalla jauheen nauttiminen on suositeltavaa voinnin ja tarpeen mukaan.

Puhdistuskuuri on suositeltavaa.

Oliko tästä julkaisusta apua?

×

Ostoskori