Valitut:

SUOLISTON PUHDISTUS - Detox

22.00 

Loppu varastosta

SUOLISTON PUHDISTUS – Detox

Tuotetta on jälleen saatavilla alk. 3.6.2024

Kuiturikas Detox-jauhe tukee suoliston normaalia toimintaa sekä auttaa suolistoa puhdistumaan luonnollisesti. Jauheen sisältämät hyödylliset kuidut puhdistavat suolistoa sitoen itseensä kuona-aineita ja haitallisia yhdisteitä. Osmoottista painetta synnyttävät kuituaineet auttavat nopeuttamaan hyödyllisten maitohappobakteerien lisääntymistä ja palauttamaan suolen mikroflooran tasapainon. Detox-kuitujauhe auttaa ylläpitämään normaalia painoa ja stimuloi myös kolesterolin poistumista kehosta.

(4 tuotearviota)

22.00 

ILMAINEN toimitus postin automaattiin alkaen 59€ tilauksista

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1300-4 Osastot: , ,

Kuvaus

Päivittäinen annos sisältää

1 rkl/6 g

Psyllium (Plantago ovata)

4,62 g

Pellavansiemenet (Semen lini)

0,8 g

Mustikka (vaccinium myrtillus)

0,35 g

Kurkuma (Curcuma longa)

0,11 g

Piparminttu (Mentha piperita)

0,11 g

Maitohappobakteerit

0,11 g

DETOX SUOLISTON PUHDISTUS

tukee suoliston normaalia toimintaa sekä auttaa suolistoa puhdistumaan. Osmoottista painetta synnyttävät kuituaineet auttavat nopeuttamaan hyödyllisten maitohappobakteerien lisääntymistä ja palauttamaan suolen mikroflooran tasapainon. 

Suolenpuhdistus

Kuitujen tehtävä suolistossa

Kuiduilla on tärkeä rooli ihmisen ruoansulatuksessa ja ne ovat olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Kuidut aktivoivat suolen supistusliikkeitä, kiihdyttävät ruoan etenemistä suolessa ja aiheuttavat nopeamman kylläisyyden tunteen. Lisäksi kuidut puhdistavat suolen seinämiä sitomalla ja poistamalla toksiineja, kuona-aineita ja ylimääräistä kolesterolia. Riittävän kuitumäärän käyttö päivittäin auttaa ehkäisemään erilaisia sairauksia, kuten lihavuutta, ärtyneen suolen oireyhtymää, sydänsairauksia, diabetesta ja munuaiskiviä.

Kuidut jakautuvat kahteen ryhmään: vesiliukoisiin ja veteen liukenemattomiin. Vesiliukoiset kuidut muuttuvat vatsassa geelimäiseksi hyytelöksi, joka hidastaa glukoosin imeytymistä tasoittaen verensokerin vaihtelua ja vähentäen kolesterolia elimistössä. Liukoisilla kuiduilla on ainutlaatuinen kyky imeä vettä 4-6 kertaa omaa tilavuuttaan enemmän, jolloin ne täyttävät vatsaontelon ja aiheuttavat kylläisyyden tunteen estäen ylensyönnin.

Liukenemattomat kuidut pysyvät muuttumattomina, jolloin ulosteesta tulee raskaampaa ja pehmeämpää ja se etenee paremmin suolessa. Varmista, että juot runsaasti vettä kuitupitoista ruokaa tai ravintolisiä syödessäsi, sillä vesiliukoiset kuidut imevät itseensä vettä ja elimistö saattaa kärsiä veden puutteesta.


DETOX-suolistonpuhdistusjauheen vaikuttavat aineet

Detox-jauhe sisältää psylliumin eli jänönratamon siemenenkuoria ja pellavansiemeniä. Nämä kaksi kasvia ovat parhaita luonnollisten kuitujen lähteitä sisältäen suuren määrän sekä vesiliukoisia että liukenemattomia kuituja. Kasvien kuidut pehmentävät ulostetta, mikä parantaa suolentoimintaa. Lisäksi kuidut puhdistavat tehokkaasti suolistoa sitomalla itseensä kuona-aineita.

Kurkuma stimuloi ruoansulatusnesteiden aktiivisuutta ja auttaa ylläpitämään maksan toimintaa. Mustikka aktivoi aineenvaihduntaa ja sisältää useita hyödyllisiä luonnollisia sokereita, luonnollisia happoja, C-, B1-, B2- ja PP-vitamiineja, karoteenia, pektiiniä, parkki- ja väriaineita sekä mineraaleja, kuten mangaania ja rautaa. Maitohappobakteerit tukevat suoliston mikroflooraa ja osallistuvat aktiivisesti ravinteiden pilkkomiseen ja imeytymiseen. Piparminttu rauhoittaa suolistoa ja antaa tuotteelle miellyttävän tuoksun.


DETOX suoliston puhdistuksen hyödyt:

• lisää ravintomassan määrääsuolistossa ja luo kylläisemmän tunteen 
• säätelee suolen toimintaa ja nestetasapainoa 
• nopeuttaa ravintomassan liikkumista ohutsuolessa
• puhdistaa suolistoa toksiineista (imee ja neutralisoi myös radioaktiivisia aineita ja nopeuttaa niiden poistumista kehosta)
• auttaa välttämään ummetusta ja voi ehkäistä tiettyjä syöpiä, sydän- ja verisuonitauteja sekä tyypin 2 diabetesta
• edistää kolesterolin poistumista elimistöstä
• hidastaa glukoosin imeytymistä tasaten siten verensokerin vaihteluja 
• auttaa painonhallinnassa


AINESOSAT:
psylliumin siementen kuoret (Plantago psyllium, P.ovata), pellavansiemenrouhe (Linum usitatissimum), kurkumajauhe (Curcuma longa), mustikkajauhe (Vaccinium myrtillus), piparminttujauhe (Mentha x piperita), maitohappobakteerit: L. acidophilus, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. casei, L. salivarius, L. helveticus, B. bifidum, B. lactis, B. breve, B. longum, B. Infantis, maltodekstriini.
Ecoshin Detox Suolenpuhdistusjauhe sisältää kuituaineita 95,2 g/100g. 

ALLERGEENIT: ei ole

KUITUJEN SUOSITELTAVA PÄIVITTÄINEN ANNOS:

Kuitujen määrää tulisi kasvattaa vähitellen. Aikuisen pitäisi saada vuorokaudessa 25-40 grammaa ravintokuitua päivittäisestä energiantarpeesta riippuen (noin 13 g kuitua per 1000 kcal). Naiset tarvitsevat 25 g ja miehet 35-40 g kuitua päivässä. Yli 50-vuotiaille naisille suositukset ovat 21 g ja miehille 30 g. Yli 1-vuotiaille lapsille suositeltu kuitumäärä on 8-13 g / 1000 kcal energiaa päivässä. Summittaisen määrän lapsille voi laskea kaavalla “ikä + 7”. Kuitujen liikakäyttöä tulisi välttää, sillä on olemassa vaara, että jokin kehon tarvitsema mineraali sitoutuu huonosti liukenevaan yhdisteeseen eikä imeydy elimistöön.

ANNOSTELU: Sekoita 1 rkl jauhetta veteen, mehuun tai jogurttiin ja käytä ohjeen mukaan. 

• Suolenpuhdistukseen jauhetta käytetään kuureina 2-4 kertaa vuodessa. Sekoita 1-2 rkl jauhetta 1-2 lasilliseen nestettä. Juo paljon vettä päivän aikana. 
• Painonpudotuksen tueksi: 1 rkl 30 minuuttia ennen ateriaa 2 kertaa päivässä. Huom! Juo lasi vettä aina kun nautit annoksen, juo toinen lasillinen 15 minuutin kuluttua ja odota 15 minuuttia ennen ateriaa.
• Ummetuksen ehkäisemiseen: 1 rkl päivässä aamuisin. Jauhe voidaan lisätä puuroon. Muista aina juoda riittävästi nestettä! 

Suositus: Kuitupitoinen Detox-suolenpuhdistus auttaa pitämään vatsan kunnossa myös matkoilla, jolloin monet ihmiset kärsivät ummetuksesta tai matkaripulista. Tuote lievittää myös ilmavaivoja ja närästystä. Juo aina runsaasti nestettä kuituja nauttiessasi. Huom! Älä käytä tuotetta, jos kärsit suolistohalvauksesta tai paksusuolen laajentumasta. 

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ota yhteys terapeuttiin tai lääkäriin, jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä. Suuren imukykynsä vuoksi kuidut voivat vähentää lääkkeiden vaikutusta. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄILYTTÄMINEN: Tuote säilytetään kuivassa alle 22 °C lämpötilassa ja suojattuna suoralta auringonvalolta.

TUOTTEEN MÄÄRÄ:  260g kasvijauhetta, bruttopaino 340g

SÄILYVYYSAIKA: katso pakkauksesta

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 vaatimusten ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Paino0.3 kg (kilogramma)

4 arviota tuotteelle SUOLISTON PUHDISTUS – Detox

 1. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä tuote monet vatsavaivat ovat huomattavasti vähentyneet.

 2. Ilyana (varmistettu kirjoittaja)

  Paras probiootti, jota ikinä kokeilin, ainakin mulle ja miehelleni. Olen käyttänyt erilaisia probiootteja jo vuosia ja tämä on nyt suosikkini.

 3. Outi

  Olen käyttänyt Ecoshin tuotteita nyt kaksi kuukautta. Olen käytännössä herännyt kuolleista. Turvotus on helpottanut, jäätävä väsymys on poissa. Aloitin Detox elimistön puhdistuskuurilla ja käytän sitä edelleen.
  Minulla on myös suolistonpuhdistustuote, boulardii, entsyymit, maitohappobakteeri, voikukanjuurikapseli ja Moringa käytössä.

 4. Outi

  Olen ollut erittäin tyytyväinen. Olen saanut elämänvoimani takaisin. Puhdistuskuuri toimii todella hyvin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori