Halusimme tai emme, mutta kun mediassa mainitaan koronaviruksen leviämisestä, se nostaa ihokarvat pystyyn. Sitä sisäistä ahdistusta voi kuitenkin onnistuneesti lievittää, jos alkaa tehdä ennakoivia toimenpiteitä ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Tunne, että olen tehnyt jotain konkreettista itseni ja läheisteni hyväksi, luo sieluun rauhan ja varmuudentunteen.

Millaiset 5 ennakoivaa askelta astua vahvistaakseen immuunisuutta ja suojata itseä viruksilta?

1. PESE KÄSIÄ – olet töissä, koulussa tai kotona, käsienpesu on ensimmäinen todella tärkeä ennakoiva askel.

2. LEPÄÄ JA NUKU TARPEEKSI – suuri väsymys ja stressi ovat suurimpia syitä, miksi virus pääsee tuhoamaan organismia. Stressi happamoittaa kehoa, hyödyntää kaikki kehoa suojaavat antioksidantit ja heikentää immuunijärjestelmän vastustuskykyä. Lepo, hyvä uni ja rentouttavat puuhastelut auttavat palauttamaan organismin voimavaroja.

3. SYÖ TERVEELLISESTI – organismi tuottaa kehoa suojaavia antioksidantteja ravinteikkaasta ruoasta. Joten ole varma, että Sinun ruokapöytäsi koostuu tärkeistä antioksidanteista, vitamiineista ja mineraaleista kuten:

  • A, C, E, P (bioflavonoidit) vitamiinit– hedelmät, kasvikset, juurekset, pähkinät (erityisesti para- ja saksanpähkinät), mausteet kuten valkosipuli, sipuli, oregano, inkivääri;
  • mineraalit kuten sinkki (Zn), seleeni (Se) – esim. kala ja äyriäiset, idut, laadukas naudanliha, kaakao;
  • glutationi – glutationi on yksinkertainen molekyyli, joka koostuu kolmesta aminohaposta – kysteiinistä, glysiinistä ja glutamiinista. Glutationi sisältää rikkiryhmän, joka auttaa sitomaan ja poistamaan kehossa olevat haitalliset aineet, vapaat radikaalit ja jopa raskasmetallit. Kurkuma ja kurkumasta uutettu kurkumiini sisältää runsaasti parantavia antioksidantteja, vitamiineja kuten C-, E- ja K-vitamiineja sekä on yksi eniten tutkituimmista antioksidatiivisista lääkekasveista maailmassa. Kurkumasta löytyvä K-vitamiini on kehon tehokkaimman antioksidantin glutationin stimuloija.

4. NAUTI RUNSAASTI MINERAALIAINEITA SISÄLTÄVÄÄ VETTÄ – koska virus tarvitsee kehittyäkseen hapanta ympäristöä, niin mineralisoitunut vesi auttaa kehoa muuttumaan emäksisemmäksi, jossa viruksen on mahdotonta kehittyä.

5. LIIKU PALJON RAIKKAASSA ILMASSA – raikas ilma, aurinko ja liikkuminen takaavat vahvan ja kestävän terveyden.

Varusta kotiapteekkisi kolmella immunijärjestelmää tukevalla tuotteella

  1. Bioaktiivinen C-vitamiini acerolan kera, 90 kapselia – immuunijärjestelmän suoja bioaktiivisen vitamiinin muodossa
  2. Sinkki, 90 kapselia – immuunijärjestelmän suoja mineraalien muodossa
  3. Kurkumiini, 90 kapselia – immuunijärjestelmän suoja kasvien muodossa

Kolminkertainen suoja Sinun immuunijärjestelmälle!

Kolmen tuotteen normaalihinta: 53.-/tarjoushinta: 45.05

OSTA PAKETTI

Oliko tästä julkaisusta apua?

×

Ostoskori