Valitut:

TÄYDELLINEN KEHONPUHDISTUSKUURI (DETOX) –…

87.55 

-15%

TÄYDELLINEN KEHONPUHDISTUSKUURI (DETOX) – kolme kehonpuhdistustuotetta + käsikirja

Ecosh on kehittänyt täydellisen kehonpuhdistuskuurin, joka koostuu kolmesta kehonpuhdistustuotteesta ja käsikirjasta.

87.55 

ILMAINEN toimitus postin automaattiin alkaen 59€ tilauksista
Tuotetunnus (SKU): 8502-4 Osastot: ,

Kuvaus

Kehonpuhdistuskuuri koostuu kolmesta kehonpuhdistustuotteesta:

PARA-HERB loisia vastaan

Para-Herb sisältää kahdeksaa tunnetuinta loisia ehkäisevää kitkeränmakuista kasvia ja yhtä parhaista loisia ehkäisevistä sienistä, kantarellia. Edistää elimistön puhdistamista, ruoansulatuskanavan toimintaa ja normaalia immuunijärjestelmää.

 

PÄIVÄANNOS SISÄLTÄÄ

4 kapselia

Mustajalopähkinän (Juglans nigra) 4:1 lehtiuute 

700 mg

Kantarellijauhe (Cantharellus cibarius)  

540 mg

Oliivipuun (Olea Europaea) lehtiuute (20 % oleuropeiiniä)

325 mg

Kumina (Carum carvi)

100 mg

Mausteneilikkauute (Caryophyllus aromaticus) 4:1

80 mg

Keltakatkero (Gentiana lutea) 4:1 uutteena

70 mg

Kissankynnen (Uncaria Tomentosa) kuoren sisäosa

65 mg

Koiruoho (Artemisia absinthium) 4:1 uutteena

60 mg

Pietaryrtti (Tanacetum vulgare)

60 mg

AINESOSAT: mustajalopähkinän lehtiuute (Juglans nigra), kantarellijauhe (Cantharellus cibarius), oliivipuun (Olea Europaea) lehtiuute, kumina (Carum carvi), mausteneilikkauute (Caryophyllus aromaticus), keltakatkero (Gentiana lutea), kissankynsi (Uncaria Tomentosa), koiruohouute (Artemisia absinthium), pietaryrtti (Tanacetum vulgare), kasviperäinen kapseli (pintakäsittelyaine pullulaani).

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

ALLERGEENIT: ei ole

ANNOSTELU: 4 kapselia päivässä 10 minuuttia ennen ateriaa hoitajan tai lääkärin ohjeiden mukaisesti. Ota vesilasillisen kanssa. Aloita käyttö 1-2 kapselilla päivässä ja lisää annosta pikkuhiljaa. Älä ylitä suositeltua annosta. Jos käytät lääkkeitä tai kärsit munuaisten vajaatoiminnasta, keskustele lääkärin tai hoitajan kanssa ennen tuotteen käyttöä. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Älä käytä Para-Herb -tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosalle. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Suositeltava normaalikuurin kesto:

I VAIHE: 10 päivää, 2 x 2 kapselia päivässä, 5 päivän tauko, II VAIHE: 10 päivää, 2 x 2 kapselia päivässä, 5 päivän tauko, III VAIHE: 10 päivää, 2 x 2 kapselia päivässä

Koko kuurin kesto 40 päivää.

Para -Herb -tuotetta suositellaan ottamaan 1 rkl vesilasillisen kanssa aamulla heti herättyä. Liukenevat ja liukenemattomat kuidut turpoavat suolistossa moninkertaisiksi auttaen massan avulla poistamaan loisia ja kuona-aineita ja tuotteen sisältämät hyödylliset maitohappobakteerit vahvistavat samalla suoliston mikroflooraa uusilla hyvillä bakteereilla.

Para-Herb lapsille Käyttö riippuu lapsen iästä ja painosta, mutta noin 1-2 kapselia päivässä. 23-38 kg painaville lapsille 1/2-1 kapseli päivässä, 39-54 kg painaville lapsille 1-2 kapselia päivässä, 55-70 kg painaville lapsille 2-4 kapselia päivässä.

Lapsille suositellaan antamaan Para-Herb-tuotteen kanssa kuitupitoista ruokaa, joka edistää loisten poistamista.

SÄILYTTÄMINEN: säilytä tuotetta kuivassa, alle 22 °C:n lämpötilassa suoralta auringonvalolta suojattuna.

TUOTTEEN MÄÄRÄ: 120 kasviperäistä kapselia, nettopaino 67 g

SÄILYVYYSAIKA: katso pakkauksesta

Suoliston puhdistus

SUOLISTON PUHDISTUS – Detox

Kuiturikas Detox-jauhe tukee suoliston normaalia toimintaa sekä auttaa suolistoa puhdistumaan luonnollisesti. Jauheen sisältämät hyödylliset kuidut puhdistavat suolistoa sitoen itseensä kuona-aineita ja haitallisia yhdisteitä. Osmoottista painetta synnyttävät kuituaineet auttavat nopeuttamaan hyödyllisten maitohappobakteerien lisääntymistä ja palauttamaan suolen mikroflooran tasapainon. Detox-kuitujauhe auttaa ylläpitämään normaalia painoa ja stimuloi myös kolesterolin poistumista kehosta.

PÄIVITTÄINEN ANNOS SISÄLTÄÄ

1 rkl/6 g

Psyllium (Plantago ovata)

4,62 g

Pellavansiemenet (Semen lini)

0,8 g

Mustikka (vaccinium myrtillus)

0,35 g

Kurkuma (Curcuma longa)

0,11 g

Piparminttu (Mentha piperita)

0,11 g

Maitohappobakteerit

0,11 g

DETOX suoliston puhdistuksen hyödyt:

• lisää ravintomassan määrääsuolistossa ja luo kylläisemmän tunteen 
• säätelee suolen toimintaa ja nestetasapainoa 
• nopeuttaa ravintomassan liikkumista ohutsuolessa

• puhdistaa suolistoa toksiineista (imee ja neutralisoi myös radioaktiivisia aineita ja nopeuttaa niiden poistumista kehosta)
• auttaa välttämään ummetusta ja voi ehkäistä tiettyjä syöpiä, sydän- ja verisuonitauteja sekä tyypin 2 diabetesta
• edistää kolesterolin poistumista elimistöstä
• hidastaa glukoosin imeytymistä tasaten siten verensokerin vaihteluja 
• auttaa painonhallinnassa

AINESOSAT: psylliumin siementen kuoret (Plantago psyllium, P.ovata), pellavansiemenrouhe (Linum usitatissimum), kurkumajauhe (Curcuma longa), mustikkajauhe (Vaccinium myrtillus), piparminttujauhe (Mentha x piperita), maitohappobakteerit: L. acidophilus, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. casei, L. salivarius, L. helveticus, B. bifidum, B. lactis, B. breve, B. longum, B. Infantis.
Ecoshin Detox Suolenpuhdistusjauhe sisältää kuituaineita 95,2 g/100g. 

ALLERGEENIT: ei ole

KUITUJEN SUOSITELTAVA PÄIVITTÄINEN ANNOS:

Kuitujen määrää tulisi kasvattaa vähitellen. Aikuisen pitäisi saada vuorokaudessa 25-40 grammaa ravintokuitua päivittäisestä energiantarpeesta riippuen (noin 13 g kuitua per 1000 kcal). Naiset tarvitsevat 25 g ja miehet 35-40 g kuitua päivässä. Yli 50-vuotiaille naisille suositukset ovat 21 g ja miehille 30 g. Yli 1-vuotiaille lapsille suositeltu kuitumäärä on 8-13 g / 1000 kcal energiaa päivässä. Summittaisen määrän lapsille voi laskea kaavalla “ikä + 7”. Kuitujen liikakäyttöä tulisi välttää, sillä on olemassa vaara, että jokin kehon tarvitsema mineraali sitoutuu huonosti liukenevaan yhdisteeseen eikä imeydy elimistöön.

ANNOSTELU: Sekoita 1 rkl jauhetta veteen, mehuun tai jogurttiin ja käytä ohjeen mukaan. 

• Suolenpuhdistukseen jauhetta käytetään kuureina 2-4 kertaa vuodessa. Sekoita 1-2 rkl jauhetta 1-2 lasilliseen nestettä. Juo paljon vettä päivän aikana. 
• Painonpudotuksen tueksi: 1 rkl 30 minuuttia ennen ateriaa 2 kertaa päivässä. Huom! Juo lasi vettä aina kun nautit annoksen, juo toinen lasillinen 15 minuutin kuluttua ja odota 15 minuuttia ennen ateriaa.

• Ummetuksen ehkäisemiseen: 1 rkl päivässä aamuisin. Jauhe voidaan lisätä puuroon. Muista aina juoda riittävästi nestettä! 

Suositus: Kuitupitoinen Detox-suolenpuhdistus auttaa pitämään vatsan kunnossa myös matkoilla, jolloin monet ihmiset kärsivät ummetuksesta tai matkaripulista. Tuote lievittää myös ilmavaivoja ja närästystä. Juo aina runsaasti nestettä kuituja nauttiessasi. Huom! Älä käytä tuotetta, jos kärsit suolistohalvauksesta tai paksusuolen laajentumasta. 

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ota yhteys terapeuttiin tai lääkäriin, jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä. Suuren imukykynsä vuoksi kuidut voivat vähentää lääkkeiden vaikutusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄILYTTÄMINEN: Tuote säilytetään kuivassa alle 22 °C lämpötilassa ja suojattuna suoralta auringonvalolta.

TUOTTEEN MÄÄRÄ:  260g kasvijauhetta, bruttopaino 340g

SÄILYVYYSAIKA: katso pakkauksesta

KEHONPUHDISTUS – DETOX

Seitsemää eri kasvia sisältävä Ecosh Detox auttaa kehoa puhdistumaan myrkyistä ja ruokkii kehoa arvokkailla ravintoaineilla, ehkäisee terveysongelmia ja tukee immuunijärjestelmää sekä elimistön muita elintärkeitä toimintoja.

PÄIVITTÄINEN ANNOS SISÄLTÄÄ

4 rkl/20 g, 1 rkl/5 g

Punainen merilevä (Palmaria palmata)

5 g

Spirulina

4 g

Ohranorasmehujauhe

4,8 g

Metsämustikkajauhe (Vaccinium myrtillius)

4 g

Voikukanjuuriuute (Taraxacum officinale)

1 g

Takiaisjuuriuute (Articum Lappa)

1 g

Maarianohdakkeensiemenjauhe (Silybum marianum)

187,5 mg

Detox-kehonpuhdistus:

 • auttaa kehoa puhdistumaan myrkyistä,
 • ravitsee kehoa arvokkailla ravintoaineilla,
 • auttaa ehkäisemään terveysongelmia,
 • tukee immuunijärjestelmää ja muita tärkeitä elintoimintoja.

Punainen dulse ja spirulina ovat merileviä, jotka sitovat haitallisia yhdisteitä ja poistavat niitä kehosta. Voikukka, maarianohdake ja takiaisjuuri tukevat maksan ja muiden elimistöä puhdistavien elinten toimintaa. Voikukka ja maarianohdake myös suojaavat soluja ja kudoksia oksidatiivisilta vaurioilta. Mustikka ja ohranoras tukevat aineenvaihduntaa tarpeellisilla ravintoaineilla.

AINESOSAT: Punainen merilevä (Palmaria palmata), spirulina, ohranorasmehujauhe, metsämustikkajauhe (Vaccinium myrtillius), voikukanjuuriuute (Taraxacum officinale), takiaisjuuriuute (Articum Lappa), maarianohdakkeensiemenjauhe (Silybum marianum)

ALLERGEENIT: ei ole

ANNOSTELU: 2–4 ruokalusikallista päivässä veden, kookosveden, jogurtin tai mehun kanssa. Detox-smoothieen voi halutessaan lisätä banaania pehmentämään merilevän makua. Smoothieen voi lisätä myös muita hedelmiä, salaatinlehtiä ja marjoja. Aloita pienemmällä annoksella, esim. 2 teelusikallista aamuisin ja 2 teelusikallista iltaisin. Jos käytön aikana esiintyy ripulia, vähennä määrää ja nosta annosta pikkuhiljaa ripuloinnin loputtua.

HUOM! Älä käytä Detox-kehonpuhdistusta raskauden tai imetyksen aikana. Jos sinulla on jokin lääkitys, keskustele käytöstä lääkärin kanssa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SÄILYTTÄMINEN: säilytä tuotetta kuivassa, alle 22 °C:n lämpötilassa suoralta auringonvalolta suojattuna.

TUOTTEEN MÄÄRÄ: 500 g kasvijauhetta.

SÄILYVYYSAIKA: katso pakkauksesta

Täydellisen puhdistautumisen käsikirja

Täydellisen puhdistautumisen käsikirja

Ostaessasi 3 kehonpuhdistuskuurin tuotetta saat mukaan kehonpuhdistuskäsikirjan.

Käsikirja toimitetaan sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse. Vahvistuksesta löydät linkin minkä kautta voit ladata käsikirjan PDF muodossa.

Täydellisen puhdistautumisen käsikirja tehtiin tahdosta tarjota puhdistautumiseen kokonaisvaltainen lähestyminen, joka tukee kehon, sielun ja mielen puhdistamista mahdollisimman monista tarpeellisista näkökulmista. 32-sivuisen Käsikirjan avulla on huomattavasti helpompi tehdä muutoksia, koska löydät sinua tukevat suositukset samasta paikasta. Käsikirjaa on hyvä selailla vaikka päivittäin. Se sisältää myös terveys- ja elämäntapapäiväkirjan ja puhdistuskuurin esimerkkejä.

Käsikirjan sisältämät aiheet ovat:

 • Miksi meidän olisi puhdistettava kehoamme?
 • Mistä keho on puhdistettava?
 • Mitä toksiinit aiheuttavat?
 • Keiden pitäisi puhdistaa elimistöä?
 • Mitkä oireet viittaavat kehon puhdistamisen tarpeeseen?
 • Millä keinoilla saamme toksiineja elimistöstä pois?
 • Vedenjuonnin tarpeellisuus
 • Ruokavalio puhdistautumisen aikana
 • Elimistöä puhdistavat kasvipitoiset ravintolisät
 • 40 + 50 päivän kehonpuhdistuskuurin ohjeet
 • Millaiset voivat olla kehon puhdistamisen sivuvaikutukset?
 • Liikunnan tärkeys
 • Levon tärkeys
 • Hikoilun tärkeys
 • Eteeristen öljyjen hyödyllisyys puhdistauduttaessa
 • Kodin puhdistaminen
 • Stressi ja sen liittyminen sairauksiin, tunteiden ohjaaminen
 • Miten säilyttää fokus ja itsekuri?
 • Terveys- ja elämäntapapäiväkirjan ja puhdistuskuurin esimerkkejä.
 

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 vaatimusten ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Paino1.3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori