1. Mitä nämä tietosuojaehdot tarkoittavat?

Nämä tietosuojaehdot (jatkossa – Tietosuojaehdot) määrittelevät ne ehdot, joita kaikki verkkosivuston ecosh.ee (jatkossa – Verkkosivusto) vierailijat (jatkossa – Vierailijat) ovat velvolliset noudattamaan.
Tulkitaan, että Vierailija on tutustunut Tietosuojaehtoihin ja ilmaissut suostumuksensa noudattaa niitä, kun hän on käynyt Verkkosivustolla, liittynyt siihen ja (tai) hankkii itselleen Verkkosivustolla myytävän tuotteen. Vierailija, joka ei hyväksy jotain Tietosuojaehtojen säädöstä, menettää oikeuden vierailla Verkkosivustolla, liittyä siihen ja käyttää kaikkia ja (tai) jotain Verkkosivustolla tarjottavista palveluista.

2. Millaista tietoa me keräämme?

Tarjotessaan Sinulle palveluita Verkkosivustolla Palvelun tarjoaja voi kerätä, tallettaa ja käyttää seuraavassa kuvattuja henkilötietoja:
tiedot, joita pyytää esittämään Ecosh Life OÜ, rekisterikoodi:11553251, osoite: Kadaka tee 4, Tallinn, Harjumaa, 10621, Viro (jatkossa – Palvelun tarjoaja), rekisteröitymisen yhteydessä ja (tai) Verkkosivustolta ostettaessa, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ym. tilauksen esittämisessä ja tavaran perille toimittamisessa tarvittavat tiedot;

  • tiedot tietokoneestasi, vierailuistasi ja ostoistasi Verkkosivustolla, mukaan lukien IP-osoitteesi, Verkkosivustolle liittymisaika ja -päivämäärä;
  • kaikenlainen muu tieto, jota voit esittää meille koska tahansa käyttäessäsi Verkkosivustoamme, tarjoamiamme palveluita tai ollessasi meihin yhteydessä.

3. Evästeet

Evästeet sisältävät tietoa, jota verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka verkkoselain tallentaa. Tämän Verkkosivuston käytön analysointiin käytämme ”Google Analyticsia” ja muita samankaltaisia välineitä. Nämä välineet generoivat tilastollista ja muuta tietoa Verkkosivuston käytöstä vierailijoiden tietokoneisiin tallennettujen evästeiden avulla. Verkkosivuston vierailuista kerättyä tietoa voi käyttää selostusten laatimiseen Verkon käytöstä. Tätä tietoa säilyttää Google tai muu palveluntarjoaja. Evästeitä käytämme myös Sinun tunnistamiseesi aiempana Verkkosivuston käyttäjänä.
Pääosa verkkoselaimista mahdollistaa kaikkien evästeiden estämisen, jotkut verkkoselaimet mahdollistavat vain kolmansien henkilöiden evästeiden estämisen. Verkkoselaimestasi riippuen voit estää osan evästeistä tai kaikki evästeet, mutta kiinnitämme huomiotasi siihen, että kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa kielteisesti tämän Verkkosivuston käyttöön ja ilman evästeitä et voi käyttää Verkkosivuston kaikkia mahdollisuuksia.
Jos et suostu evästeiden käyttöön ja (tai) haluat perua suostumuksesi, pyydämme ilmoittamaan siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@ecosh.com.

4. Henkilötietojesi käyttö

Keräämiämme henkilötietoja käytetään poikkeuksetta näissä Tietosuojaehdoissa mainittuihin tarkoituksiin.
Voimme käyttää henkilötietojasi:

  • mahdollistaaksemme Sinulle Verkkosivustomme ja tarjottavien palveluiden käytön;
  • Sinun kanssasi sopimuksen solmimiseen ja sen täyttämiseen;
  • tältä verkkosivustolta hankitun tavaran perille toimittamiseen;
  • laskujen laatimiseen ja lähettämiseen Sinulle;
  • Sinun suorittamiesi maksujen keräämiseen;
  • ilmoitusten lähettämiseen Sinulle, kirjeenvaihtoon Sinun kanssasi;aiempien ostoskorien tietojen esittämiseen Sinulle;
  • uutistemme ja muiden tarjoamiimme palveluihin liittyvien tietojen, joiden katsomme olevan Sinulle tarpeen, lähettämiseen sähköpostitse tai muulla tavoin (voit koska tahansa luopua tällaisten uutisten ja tiedon lähettämisestä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai napsauttamalla interaktiivista linkkiä saapuneen ilmoituksen alla, mikäli et halua tulevaisuudessa markkinointitiedotteita).

Henkilötietojasi ei säilytetä kauempaa kuin kerättyjen tietojen tavoitteet edellyttävät. Kun henkilötiedot muuttuvat tarpeettomiksi tai tietty määräaika saapuu, ne hävitetään.

Suoramarkkinointi

Yritys voi lähettää Sinulle sähköisiä viestivälineitä (sähköposti tai muu tapa) käyttäen tuotteisiin liittyvää tietoa, joka muistuttaa niitä tuotteita, joita olet ostanut Verkkosivustolta, ja toimittaa Sinun tietojasi niille tietojensaajille, jotka käyttävät Sinun Verkkosivuston ylläpitäjälle toimittamia henkilötietoja suoriin Verkkosivustoon liittyviin markkinointitarkoituksiin. Näiden tietojensaajien luettelo voi muuttua, mutta tavoitteet pysyvät samoina; jos haluat saada tietojensaajien luettelon, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@ecosh.com.
Jos et halua saada suoramarkkinointitarjouksia, voit ilmoittaa kieltäytymisestäsi meille sähköpostitse osoitteella info@ecosh.com tai napsauttaa asianmukaista linkkiä, jollainen on jokaisessa Sinulle lähetettävässä suoramarkkinointitiedotteessa.

5. Tietojen julkistaminen

Palvelun tarjoaja voi julkistaa Sinua koskevaa tietoa omille työntekijöilleen, johtajilleen, välittäjille, tavarantoimittajille ja aliurakoitsijoille, mikäli se on perustellusti tarpeen Sinun Verkkosivustolta ostamiesi tavaroiden perille toimittamiseksi, aiemman ostohistorian kuvaamiseksi Sinulle tai muuhun tarkoitukseen, joka on mainittu näissä Tietosuojaehdoissa.
Tämän lisäksi voimme julkistaa Sinua koskevia tietoja:

  • jos olemme pakotetut tekemään niin lakiin perustuen;
  • oikeuksiemme tai etujemme suojaamiseksi.

Henkilötietoja ei esitetä kolmansille henkilöille sellaisessa tarkoituksessa, jota Tietosuojaehdoissa ei ole säädetty.

6. Sinun henkilötietojesi turvallisuus

Sinun henkilötietojasi käsitellään Viron tasavallan henkilötietosuojalaissa ja muussa lainsäädännössä säädettyjä vaatimuksia noudattaen. Käsitellessämme Sinun henkilötietojasi käytämme teknisiä turvakeinoja, jotka varmistavat henkilötietojen suojan satunnaiselta tai laittomalta hävittämiseltä, muuttamiselta ja julkistamiselta sekä kaikenlaiselta muulta laittomalta käsittelyltä.
Tiedetään, että henkilötietojen toimittaminen internetin välityksellä ei ole turvallista ja me emme voi taata tietojen turvallista toimittamista internet-verkkojen kautta.

7. Suostumuksesi ja oikeutesi

Rekisteröityessäsi Verkkosivuston käyttäjäksi tai käyttäessäsi muulla tavoin Verkkosivustolla tarjottavia palveluita, ml. ostaessasi tavaraa, vahvistat, että olet tutustunut näihin Tietosuojaehtoihin ja hyväksyt ne ja samalla annat meille oikeuden kerätä, tallentaa, järjestellä, käyttää ja käsitellä näissä Tietosuojaehdoissa mainittuihin tarkoituksiin kaikkia täällä esitettyjä ja Sinun Verkkosivuston käytön yhteydessä meille toimitettavia henkilötietoja.
Voit esittää kirjallisen anomuksen (postitse tai sähköpostitse), mikäli haluat tietoa siitä, millaisista lähteistä olevia ja millaisia Sinun henkilötietojasi Palvelun tarjoaja on kerännyt, millaisiin tarkoituksiin niitä käsitellään ja millaisille tietojensaajille niitä toimitetaan. Tällaisiin anomuksiin vastaamme lainsäädännössä säädetyllä tavalla ja määräajassa ja yritämme esittää Sinulle tiedot mahdollisimman nopeasti, kuitenkin yleensä 30 päivän kuluessa anomuksesi saamisesta.
Anomuksestasi tällaiset tiedot esitetään kirjallisesti osoitettuun osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Tiedot siitä, millaisista lähteistä ja millaisia Sinun henkilötietojasi on kerätty, mihin tarkoitukseen niitä käsitellään ja millaisille tietojensaajille niitä on esitetty viimeisen vuoden aikana, esitetään kerran kalenterivuoden aikana maksutta. Mikäli meillä herää anomuksen saadessamme epäilyksiä esittäjän henkilöllisyyteen liittyen, meillä on oikeus pyytää yhteyttä ottaneelta henkilöltä henkilöllisyystodistusta tai sen kopiota.
Sinulla on myös oikeus vaatia väärien henkilötietojen korjaamista, vaatia tietojesi käsittelytoimintojen (paitsi säilyttämisen) keskeyttämistä, mikäli tietoja käsitellään näiden Tietosuojaehtojen vaatimuksia noudattamatta, esittämällä meille kirjallisen anomuksen (postitse tai sähköpostitse). Kirjallisen anomuksesi perusteella voidaan poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi, ml. ostohistoria. Mikäli meillä herää anomuksen saadessamme epäilyksiä esittäjän henkilöllisyyteen liittyen, meillä on oikeus pyytää yhteyttä ottaneelta henkilöltä henkilöllisyystodistusta tai sen kopiota.

8. Vastuu

Liittyessäsi Verkkosivustoomme olet vastuussa salasanasi ja käyttäjätietojesi luottamuksellisuudesta ja kaikenlaisesta toiminnasta (tietojen toimittaminen tilauksia esitettäessä yms.) Verkkosivustollamme. Mikäli Verkkosivustollamme tarjottavia palveluita käyttää kolmas henkilö Sinun liittymistietojasi käyttäen, katsomme, että tietoja esitit ja käytit Sinä. Jos olet kadottanut liittymistietosi, olet velvollinen ilmoittamaan siitä meille viipymättä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse.
Olet vastuussa siitä, että meille toimitetut tiedot ovat täsmälliset, oikeat ja perusteelliset. Jos Sinun aiemmin toimittamasi (yhteys-) tiedot muuttuvat, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostitse. Me emme vastaa vahingoista, jotka ovat syntyneet liittyen siihen, että olet esittänyt vääriä tai riittämättömiä tietoja tai jos et ole ilmoittanut meille tietojen muuttumisesta.

9. Tietosuojaehtojen muutokset

Meillä on oikeus koska tahansa päivittää tai muuttaa Tietosuojaehtoja. Tällaiset päivitetyt tai muutetut Tietosuojaehdot astuvat voimaan, kun ne on julkistettu Verkkosivulla. Ollaksesi tietosuojaehtojen mahdollisista muutoksista perillä, Sinun tulisi ajoittain tarkastaa tämä sivu ja vakuuttua siitä, että voimassa oleva Tietosuojaehtojen versio sopii Sinulle.

10. Yhteystiedot

Mikäli Sinulla herää näihin Tietosuojaehtoihin liittyviä kysymyksiä, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevaan osoitteeseen:
Ecosh Life OÜ
Rekisterikoodi: 11553251
Osoite: Kadaka tee 4, Tallinn, Harjumaa, 13422, Viro
sähköpostiosoite.: info@ecosh.com
Yhteyspuhelin: (+372) 53858779
Viimeisin Tietosuojaehtojen päivitys on tehty 18.9.2018.

Close Menu
×
×

Ostoskori