Valitut:

D-MANNOOSI

24.00 

  D-MANNOOSI

  D-mannoosi on luonnollinen sokeri (kutsutaan myös glykogeeniksi, terveeksi sokeriksi), jonka tarkoituksena on tukea, puhdistaa ja suojata virtsarakkoa ja virtsateitä.

  (29 tuotearviota)

  24.00 

  Maksuton kuljetus alkaen 99 € tilauksesta

  Tuotetunnus (SKU): 1160-6 Osastot: ,

  Kuvaus

  PÄIVITTÄINEN ANNOS SISÄLTÄÄ

  4 kapselia

  D-mannoos

  2000 mg

  D-mannoos

  D-mannoosi auttaa puhdistamaan virtsateitä.

  D-mannoosi

  D-mannoosi on karpaloista uutettu luonnollinen sokeri (kutsutaan myös glykoravinteeksi, terveelliseksi sokeriksi), joka auttaa ylläpitämään virtsarakon ja virtsateiden terveyttä. D-mannoosi estää taudinaiheuttajia, kuten E. coli -bakteereja, tarttumasta virtsateiden seinämien epiteelisoluihin. Elimistö käyttää aineenvaihdunnassa vain pieniä määriä D-mannoosia ja poistaa ylijäämän nopeasti virtsan mukana, joten se eii vaikuta verensokerin tasoon. D-mannoosi muistuttaa glukoosia, mutta sillä ei ole samaa vaikutusta. D-mannoosi auttaa puhdistamaan virtsateitä, ja lisäksi maitohappobakteerit käyttävät sitä ravintona, mikä edistää hyödyllisten bakteerien lisääntymistä suolistossa.

  D-MANNOOSI 100 % puhdas jauhe

  Tuotteen määrä: 90 kasviperäistä kapselia, 500 mg/kapseli, nettopaino 45 g.

   

  Lisätiedot

  Paino0.2 kg

  29 arviota tuotteelle D-MANNOOSI

  1. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvä tuote, kiitos paljon

  2. Sari (varmistettu kirjoittaja)

   Paras tuote virtsatieinfektioiden estoon.

  3. Lena (varmistettu kirjoittaja)

   On toiminut niin kuin halusin. Ilman virtsatietulehdus kuukausia nyt. Syön 2 kpl päivässä ja 4 kpl jos epäilen että se voi olla tulossa.

  4. Salla (varmistettu kirjoittaja)

   Olen kärsinyt enemmän tai vähemmän kroonisesta virtsatieinfektiosta noin 20 vuotta. Viimeisen lapsen syntymän jälkeen se äityi pahaksi, ja oireita oli todella vaikea saada hillittyä. Löysin D-Mannoosin, ja se on aidosti auttanut minua hallitsemaan tulehdusta. Käytän D-Mannoosia tulehduksen ehkäisyyn. Minulla on myös antibiootit tulehduksen ehkäisyä varten, mutta en tarvitse niitä kuin silloin tällöin, ja silloinkin käytän D-mannoosia tukena. Tällä tuotteella on aidosti ollut elämänlaatuuni positiivinen vaikutus. Tuotetta kannattaa käyttää ohjeen mukaan, ja välttää muiden sokereiden nauttimista samaan aikaan.

  5. Maie (varmistettu kirjoittaja)

   Olen kärsinyt vähän aika virtsarakkovaivoista, nyt kokeilen, mitä tapahtuu. Tuntuu siltä, että olen saanut helpotusta. Suosittelen kokeilemaan.

  6. Eija (varmistettu kirjoittaja)

   Olen kärsinyt kroonisesta virtsatietulehduksesta vuosia. Välillä käytössä on ollut estolääkitys, ja silti olen syönyt n. 5 antibioottikuuria vuosittain. Sain vinkin D-Mannoosista, ja vaikka en ihan uskonutkaan sen vaikutukseen, ajattelin silti, ettei kokeilusta mitään haittaa voi olla. Nyt olen ollut oireeton jo lähes 9 kuukautta! Enää en luovu tästä – tilaan 2 purkillista kerralla, niin säästän postikuluissa.
   🤗

  7. Kirsti (varmistettu kirjoittaja)

   D-mannoosi
   Kymmenien virtsatietulehdusten hoitojen ja vuosien estolääkityksien jälkeen löysin tämän tuotteen. Neljän viikon käytön kokemuksella uskallan tilata lisää. Vielä en ole tiedä miten tuotetta käytetään estolääkityksenä, neljä tablettia aamuisin joka päivä?

  8. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

   Erittäin hyvä tuote

  9. Pentti (varmistettu kirjoittaja)

   Nykyinen käyttö 2 kpl/ vrk. Vähentänyt merkittävästi yöllisiä wc – käyntejä.

  10. Pentti Syrjänen (varmistettu kirjoittaja)

   Vähentänyt selvästi wc- käyntejä etenkin yöllä

  11. U. (varmistettu kirjoittaja)

   Loistotuote! Mannoosi auttoi minua päihittämään virtsatietulehduksen.
   Aion käyttää sitä jatkossakin, jotta vältän tulehdukset.

  12. Daniela (varmistettu kirjoittaja)

   Minulla oli yhdessä vaiheessa elämää melkein kuukausittain virtsatieinfektio. Olen syönyt lukemattomia antibioottikuureja ja ainakin kaksi estokuuria. Aloitin D-mannoosin syömisen (4 tablettia päivässä) ja nyt minulla on 5 kk aikana ollut vain yksi virtsatieinfektio, eli uskon että se auttaa. Jos minulla alkaa oireet niin tarvitsen kyllä antibioottikuurin, mutta nyt 5 kk aikana ei ole ollut oireita kuin vain sen kerran. Kannattaa kokeilla!

  13. J. (varmistettu kirjoittaja)

   30v. Viimeisten 10 vuoden aikana minulla on ollut virtsatieinfektioita 1-2 kuukauden välein. Viime kerralla käytin 3 erilaista antibioottia, eivätkä oireet hävinneet. Luin d-mannoosesta netissä ja ostin. Ensimmaisen viikon oli jo parempi olo ja oireet menivät pois. Kuukauden ja ei ole vielä oireita. Mahtava tuote!

  14. Merja (varmistettu kirjoittaja)

   Uskon tuotteen auttavan virtsatien tulehdusten ehkäisyssä. Minulla ainakin toiminut. Pitänee ostaa lisää nyt kun näyttää toimivan. Toivotaan että tulehdukset pysyy poissa.

  15. Ulla (varmistettu kirjoittaja)

   D-mannoosi vaimensi tulehdusta, mutta ei onnistunut poistamaan sitä, vaikka söin purkillisen n. 3 tunnin välein.

  16. Marketta (varmistettu kirjoittaja)

   Toimii hyvin!

  17. K.T. (varmistettu kirjoittaja)

   30v, kaks viikkoa kärsin niin pahoista alaselkäkivuista jotka pisti minut itkemään (ei muita oireita ollu). Päivällä ok olo mutta yöllä ei meinannu saada nukuttua. Kipu ajo lääkäriin. Virtsatulehdus ja määrättiin ab kuuri. Löysin tämän tuotteen netistä ja vähän epäröin että kannattaako nyt lähteä kokeilemaan mitään tässä vaiheesta. En tiedä miksi sit päädyin ostamaan tätä mutta toimi! En ottanu ab-kuuria. Muutama viikko myöhemmin tuli sellainen olo että tuleekohan taas niin otin 2-3 päivää taas D-mannoosia ja olo lähti pois.

  18. Vivan (varmistettu kirjoittaja)

   Den hjälpte mig.

  19. Marjut (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvä tuote!

  20. Hetta Sormunen (varmistettu kirjoittaja)

   Olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen.Minä,jolla on krooninen virtsatientulehdus,söin virtsatientulehdukseen estolääkitystä.Kokeilin tätä tuotetta ja estolääkitys sai jäädä kokonaan pois.

  21. patrik (varmistettu kirjoittaja)

   erinomaista

  22. Irene (varmistettu kirjoittaja)

   D-mannoosi on pelastanut antibioottikuureilta! Mahtava tuote!

  23. Maarit

   Olen kärsinyt pitkään virtsarakkovaivoista, nyt kokeilen, mitä tapahtuu, ja tuntuu siltä, että puhdistuu. Suosittelen kokeilemaan.

  24. Tuula

   Sain diagnoosiksi virtsarakon tulehduksen. Tilanne oli aika ikävä ja määrättiin antibiootteja. Koska minulla on käynnissä toisen sairauden hoito, antibiootit eivät tulleetkaan kysymykseen. Homeopaatti, jonka luona kävin, suositteli minulle D-mannoosia. En ollut kuullut siitä mitään. Ensimmäisen purkin käytön jälkeen teetätin uudet analyysit, jotka osoittivat MERKITTÄVÄÄ parantumista. Koska itse tunsin, että kaikki ei ole vielä aivan kunnossa, ostin lisäksi uuden purkin. Selvisin virtsarakon tulehduksesta tämän tuotteen ansiosta. Suuret kiitokset!

  25. Lonelle

   Erittäin hyvä tuote! Voi antaa pikkulapsillekin.

  26. SIrpa

   Virtsateiden ennalta ehkäisevään hoitoon hyvä tuote

  27. Arja

   Suosittelen henkilölle, jonka on pitänyt käyttää antibiootteja – palauttaa rakossa bakteerien oikean tasapainon.

  28. Anna

   Saa tulehduksen vetäytymään suhteellisen nopeasti, jo parissa päivässä, siinä mielessä erittäin hyvä apuri virtsarakon tulehduksen yhteydessä. Tulehdus johtuu kuitenkin aina jostain bakteerista, minulla E.Colista, ja siitä en päässyt raskauden loppuun mennessä eroon. Viljely osoitti, että bakteerien runsaus muuttui kyllä paljosta kohtuulliseen (riippumatta siitä, että käytin d-mannoosia 3 purkkia sisältäneen kuurin 3×3 tablettia päivässä)

  29. Kirsikka

   Syksyllä otin yhden purkin ennalta ehkäisevästi (4 kpl päivässä), koska olen ollut virtsarakon tulehdusten kanssa vaikeuksissa. Nyt on kulunut joitakin kuukausia ja tähän mennessä rakkovaivoista ei ole merkkejä. Aion piakkoin hankkia uuden purkin.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  ×

  Ostoskori