Valitut:

Magnesium glysinaatti

24.00 

Magnesium glysinaatti

Hyvin elimistön hyväksikäytettävä ja imeytyvä magnesiumglysinaatti edistää lihasten rentoutumista ja luukudoksen muodostumista, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, antaa hyvän unen ja tukee hermojärjestelmää, sydänlihasten ja verenkierron normaalia toimintaa.

(23 tuotearviota)

24.00 

Maksuton kuljetus alkaen 99 € tilauksesta

Tuotetunnus (SKU): 3211-6 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Päivittäinen annos sisältää

4 kapselia

Magnesium (2000mg magnesiumglysinaatti)

360 mg

C-vitamiini (magnesium-L-askorbaatti)

40 mg

B6-vitamiini (pyridoksiinikloridi)

20 mg

MAGNESIUM-GLYSINAATTI

yhdessä imeytymistä edistävien
bioaktiivisten vitamiinien kanssa
edistää 
hermojärjestelmää ja lihasten sujuvaa työtä. Auttaa vähentämään
väsymystä ja uupumusta.

Magnesiumglysinaatti

 

Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista. Puhdas USA:n Kelatron-ryhmässä valmistettu 18,7 % M-pure™ ja Ecosh Lifen magnesium on yksi imeytyvimmistä ja puhtaimmista magnesiumeista! Magnesium, joka hajoaa elimistössä hyvin!
Kelatronin M-pure Magnesium on kehitetty luomaan ihmiskeholle stabiili ja imeytyvä molekyyli. Valmistaja takaa kivennäisaineen puhtauden, tehokkuuden, biologisen hyötyosuuden ja hajoavuuden.
Magnesium säätelee monia biokemiallisia ja fysiologisia prosesseja. Tätä kivennäisainetta tarvitsee toimintaansa yli 300 entsyymiä. Noin 60 % elimistössä olevasta magnesiumista sijaitsee luissa, joka muodostaa tietylaisen puskurin magnesiumtason säilytyksessä.

Magnesiumia tarvitaan:

 • hiilihydraattien, rasvojen ja aminohappojen normaaliin aineenvaihduntaan
 • elimistössä suolan koostumuksessa luukudoksen muodostumiseen, kalsiumin roolin edistämiseen ihmiselimistössä (esim. luukudoksen kehitys, uusiutuminen),
 • sydänlihasten toimintaan ja verenkierron säätelyyn,
 • normaaliin hermotoimintaan.

 

Erilaisten vertailujen mukaan parhaiten imeytyvinä ja elimistön hyväksikäytettävinä magnesiumeina pidetään sitraattia, glukonaattia ja laktaattia (glysinaatti). Tutkimusten  mukaan magnesiumglysinaatti, yksi parhaiten imeytyvistä muodoista, sopii erittäin hyvin niille, joilla on suolistohäiriöitä, esimerkiksi ripulia, tai joille on tehty suolenpienennysleikkaus, sillä tämä muoto imeytyy hyvin erilaisista suolen osista.

Vaikkakin Magnesium Glysinaatti imeytyy myös itsenäisesti, jotkut sopivat vitamiinit tai kivennäisaineet auttavat magnesiumia imeytyä paremmin. Magnesiumin hyväksikäyttöä edistävät B-ryhmän vitamiinit, varsinkin B6-, C- ja D-vitamiinit sekä kivennäisaineista kalsium, kalium, natrium jne. Siksi tuotetta on hyvä ottaa yhdessä ruoan kanssa, jotta kaikki muutkin tarvittavat aineet olisivat saatavilla. B-6 -vitamiini auttaa määrittämään, kuinka paljon magnesium imeytyy soluihin. 80 % ihmisistä on magnesiumin puute.
Ecoshin Magnesium Glysinaatti -tuotteeseen on magnesiumin paremmaksi imeytymiseksi lisätty bioaktiivisten vitamiinien muotoja kuten pyridoksiinihydrokloridi (B6) ja magnesium-L- askorbaatti (C-vitamiini).

Miksi bioaktiiviset muodot ovat hyviä?

Bioaktiiviset muodot on muutettu kehon aineenvaihdunnalle sopivaksi, jotta uupuneen kehon ei tarvitsisi alkaa kuluttaa energiaa passiivisen muodon muuntamiseksi aktiiviseksi.

Magnesium biglysinaatti kelaatti:

Antaa hyvän unen – Rentouttaa lihaksia – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Ainesosat:

 • Magnesium (magnesiumbiglysinaattina),
 • Riisjauhe (täyteaine)
 • C-vitamiini (magnesium-L-askorbaattina)
 • B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)
 • kasviskapseli: hydroksyylipropyyli-metyyliselluloosa.

Tuotteessa ei ole GMO:ta, keinotekoisia tuoksu-, maku- tai väriaineita, laktoosia, gluteenia tai täyteaineita.

Annostus: 4 kapselia magnesiumia päivässä yhdessä ruoan ja vesilasillisen kanssa terapeutin tai lääkärin suosituksen mukaan. Paras aika magnesiumin ottamiseen on illalla. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Elintarvikelisä ei korvaa monipuolista ja tasapainotettua ravitsemusta ja terveydellistä elämäntapaa. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Säilyttäminen: säilytetään kuivassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna.

Tuotteen määrä: 90 kasviskapselia, 500 mg kapseli, netto 50g

Miten paljon kenenkin tulisi käyttää magnesiumia päivässä?

Magnesiumin suositeltu päivittäinen käyttö:

 • 1-3 -vuotiaat: 80 mg/päivässä
 • 4-8 -vuotiaat: 130 mg/päivässä
 • 9-13 -vuotiaat: 240 mg/päivässä
 • Teini-ikäiset 14-18 -vuotiaat: pojat 410 mg/päivässä, tytöt 360 mg/päivässä
 • Aikuiset 19 + miehet: 400-420 mg/päivässä, naiset: 310-320 mg/päivässä
 • Raskaana olevat: 350-360 mg/päivässä
 • Imettävät äidit: 310 – 320 mg/päivässä

Magnesium Glysinaatti-Kelaatti on Virossa valmistettu tuote!

Lisätiedot

Paino0.2 kg
Kapselit

23 arviota tuotteelle Magnesium glysinaatti

 1. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote.

 2. Aino…

  Uni ja levottomuus parantuivat huomattavasti.

 3. Ilmari

  Minä olen myös todella-todella tyytyväinen. Energiaa on paljon enemmän kuin aikasemmin ja kolesteroolini olen saanut myös laskettua. Minulla on kysymys, kuinka useasti pitäisi tehdä kuuri? Olen melkein kokonaan saanut syötyä yhden purkin.

 4. Olga

  Jalat eivät mene kramppiin aamulla verrytäessä

 5. veera t

  Olen käyttänyt tätä tuotetta kovan stressin aikana ja kiireisen päivän jälkeen, helpottaakseen hermorasitusta. Ja annoin lapsele osan kapsulan sisusta korkean kuumeen aikana, jotta kramppeja ei tulisi. Meidän kodin apteekin ’’must have’’

 6. asi

  Monta vuotta sitten kävin lääkärillä niska- ja päänsäryillä ja suositeltiin elää näillä kivuilla. Vuosi sitten löysin helpotuksen Ecoshin L-argitiinistä ja nyt olen kolme viikkoa syönyt myös Magnesiumi glytsinaattia ja omatunto on todella hyvä. Käytän molempia tuotteita, voin käydä treeneissä ja päänsärkyjä ei ole ollut. Joka tapauksessa verisuonien rentoutumiseen toimivat nämä super hyvin!

 7. Eemeli

  Tuote sopii hyvin

 8. Siim

  Tilasin magnesiumia migreenin takia ja myöskin kehon virkistämiseen. Migreeni katosi kokonaan, kun keho sai takaisin tasapainonsa.

 9. Wilma

  Kiitos magnesiumille, mitä otan 2 kapselia päivässä, olen päässyt irti öisistä jalkakrampeista. Aikasemmin käytin erillaisia apteekissa myynnissä olevia magnesiumin preparaatteja, mutta niistä ei ollut hyötyä

 10. Eemi

  Paras hinta-laatu suhte. On jo kauan pitänyt pois jalkakrampit

 11. Iiris

  Väsymys ja huimaus ovat kadonneet. Myöskin jalkakrampit.

 12. Onni

  Vuosia on minulla ollut todella iso väsymys ja niskakivut mutta nyt olen ottanut Magnesiumi glytsinaatti-kelaattia ja väsymys on vähentynyt ja aamuiset niskakivut ovat poissa. Jos näin tulee jäämään, olisi loistavaa.

 13. Saga

  Loistava tuote! Vähemmän väsymystä ja uni on paljon laadukkaampi ja syvempi

 14. Eemi S.

  Heti alottaessa magnesiumin käytön tunsin sen tehokkuuden nopeasti. Jo parissa päivässä katoi väsymys ja mielialavaihtelu sekä treeneissä jaksan enemmän.

 15. Viivi

  Olen tyytyväinen

 16. L.

  Äärimmäisen hyvin toimiva. Ongelmat ratkesivat heti.

 17. Marju

  Tämä magnesiumi toimii todella hyvin

 18. Pertti W.

  Päänsäryt heräämisellä ja lihasjännitykset ovat menneitä. Omatunto on todella hyvä.

 19. Urmi

  Hei, sain apua ja olen tuotteeseen todella tyytyväinen.
  Hyvää päivää

 20. Johannes

  Käytän tätä joka päivä ennen nukkumaanmenoa, mutta en ole viellä ymmärtänyt kumpi on parempi – joko apteekista ostettu tai teidän oma, mutta vasten aamua herään kuitenkin krampin tuntoon.

 21. Carl

  Jalkakrampeista olen päässyt eroon, vaikka söin neljän kapselin tilaan kaksi. Loistavaa! Tulee selviämään, pysyykö tämä näin?!

 22. Leo

  Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Otan magnesiumia tällä hetkellä sitä varten, että pikkupojalla hampaiten tulo menisi hieman hellemmin. Kun yksi purkki loppui ja tuli paripäiväinen paussi, oli heti huomattavissa, että hampaiden tulo alkoi taas vaivaamaan poikaa. Eli teho on todellakin omalla silmällä huomattavissa. Uskon, että lisäksi auttaa magnesiumi minua tulemaan paremmin toimeen myös väsymyksen ja uupumuksen kanssa.

 23. hilda ruk

  Hyvä tuote

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×

Ostoskori