Valitut:

Rautavalmiste

19.00 

Loppu varastosta

Rautavalmiste

Tehokasta virolaista nokkosta ja tärkeitä vitamiineja sisältävä rautavalmiste tukee loistavasti verenmuodostustasi. Ferrochel®-rauta, nokkonen, C-vitamiini, B12-vitamiini ja folaatti auttavat yhdessä vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukevat raudan imeytymistä.

(1 tuotearvio)

19.00 

ILMAINEN toimitus postin automaattiin alkaen 59€ tilauksista

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3236-4 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

PÄIVITTÄINEN ANNOS SISÄLTÄÄ

1 kapseli        %NRV

Nokkosen lehtijauhe (Urtica d.)

    240 mg

C-vitamiini (L-askorbyyli-6-palmitaatti)

    100 mg          125%

Rautadiglysinaatti (Ferroschel®)

14 mg           100%

Folaatti (L-5-metyylitetrahydrofolaatti)

200 µg           100%

B12-vitamiini (metyylikobalamiini ja desoksiadenosyylikobalamiini)

100 µg        4000%

RAUTAVALMISTE

Nokkosen ja vitamiinien yhdistelmä tukee kehon verenmuodostusta. Rautadiglysinaatti, B12-vitamiini sekä raudan imeytymistä tehostava bioaktiivinen C-vitamiini edistävät veren punasolujen muodostumista sekä hapen kuljetusta kehossa ja auttavat ylläpitämään hemoglobiinia. Rauta, B12-vitamiini ja folaatti auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tehokasta virolaista nokkosta ja tärkeitä vitamiineja sisältävä rautavalmiste tukee loistavasti verenmuodostustasi. Rauta, nokkonen, C-vitamiini, B12-vitamiini ja folaatti  auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Nokkosta voi pitää paikallisena superruokana: Se sisältää viisi kertaa enemmän C-vitamiinia kuin sama määrä appelsiinia. Nokkonen sisältää myös suuria määriä A- ja E-vitamiineja, B-ryhmän vitamiineja, biotiinia, foolihappoa, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rautaa, piitä, mangaania, sinkkiä, kuparia, kobolttia, nikkeliä, kromia, fluoria, booria ja bromia. Nokkonen on kehon emästasapainoa ylläpitävä ravintoaine. Se vahvistaa ja puhdistaa verta, edistää verenmuodostusta ja parantaa veren hyytymistä – nokkosta käytetään silloin, kun veriarvot ovat huonot ja väsymys vaivaa.

Tuotteen sisältämä rautaglysinaatti sekä bioaktiiviset B12-vitamiini ja C-vitamiini edistävät veren punasolujen muodostumista sekä hapen kuljetusta kehossa ja auttavat ylläpitämään hemoglobiinia. Folaatti edistää kudosten kasvua naisen elimistössä raskauden aikana.

HUOM! Raudanpuuteanemian syynä ei välttämättä ole raudan puute, vaan esimerkiksi B12-vitamiinin, foolihapon tai C-vitamiinin liian vähäinen saanti, sillä niillä on tärkeä rooli raudan imeytymisessä.

Ferroschel® -diglysinaatti on voimakas rautalisä, jota ruoansulatuskanava sietää erittäin hyvin. Ecoshin rauta on turvallinen niin raskaana oleville, imettäville, teini-ikäisille kuin aikuisillekin. Se ei aiheuta ummetusta eikä ärsytä vatsaa, kuten monet muut rautavalmisteet.

Raudan päivittäinen saantisuositus on 10–15 mg, raudan puutokseen käytetty enimmäisannos on 50 mg. Puutosta hoitavan annostuksen määrää lääkäri tai ravitsemusterapeutti.

AINESOSAT: nokkosen lehtijauhe (Urtica dioica L.), C-vitamiini (L-askorbyyli-6-palmitaatti), kasviperäinen kapseli (pinta-aine pullulaani), rauta (rautadiglysinaatti), folaatti (L-5-metyylitetrahydrofolaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini ja desoksiadenosyylikobalamiini).

HUOM! Tuote ei sisällä terveydelle vahingollisia yhdisteitä tai täyteaineita. Tuote ei sisällä GMO:ta, keinotekoisia haju-, maku- tai väriaineita, laktoosia tai gluteenia.

ANNOSTELU: 1 kapseli päivässä 0,5–1 tunti aamiaisen jälkeen vesi- tai mehulasillisen kanssa tai ravitsemusterapeutin/lääkärin ohjeistuksen mukaan. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Keskustele käytöstä lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa, jos olet raskaana, imetät tai käytössäsi on muita lääkkeitä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elintapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

SÄILYTTÄMINEN: säilytä tuotetta kuivassa, alle 25 °C:n lämpötilassa suoralta auringonvalolta suojattuna.

TUOTTEEN MÄÄRÄ: 90 kasvisperäistä kapselia, 500 mg kapseli, netto 45 g

Tuote on valmistettu Euroopan unionin elintarvikehygienia-asetuksen EU 852/2004, kansainvälisen elintarviketurvallisuusstandardin ISO 22000: 2018 vaatimusten ja HACCP-periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

1 arvio tuotteelle Rautavalmiste

  1. Katri (varmistettu kirjoittaja)

    Monipuolinen valmiste. Rautaarvoni olivat nousseet 126-138. Olen monisairas, joten käytän useampaa valmistetta. Olen nyt käyttänyt 2 prk rautayhdistettä ja iso plussa siitä, että sisältää hyviä luonnon ravintoaineita.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

×

Ostoskori